Rijopleiding personenauto – schakel

Je wordt op een rustige en gedegen manier opgeleid in een moderne lesauto voor het schakel rijbewijs. Doordat jij bij ons een vaste rijinstructeur hebt, weten we wanneer jij klaar bent om je rijexamen te doen. Dat resulteert in een hoog slagingspercentage bij de eerste rijexamens. Dat verstaan wij onder de betere rijopleiding. Naast een rijopleiding waarbij je 1 keer per week rijles volgt, kun je ook kiezen voor een versnelde rijopleiding. Dit betekent dat je meerdere lessen per week volgt of meerdere uren achter elkaar rijdt. Dit kan zowel overdag, s’avonds en op zaterdag.

2toDrive

2toDrive geeft je de mogelijkheid om al eerder te beginnen met rijlessen, namelijk vanaf 16,5 jaar. Je hoeft dus niet meer tot je 18e te wachten voordat je eindelijk met rijlessen mag beginnen! Kun je niet wachten om te starten, meld je dan nu aan!

Spoedrijopleiding

Ook kun je kiezen voor een spoedopleiding. Een spoedopleiding is onder bepaalde voorwaarden al mogelijk vanaf 10, 20 en 30 dagen. Bij aanvang van deze opleiding is wel vereist dat je al in bezit bent van een theoriecertificaat en dat je tijdens de rijopleiding overdag beschikbaar bent.

Tussentijdse toets

Een tussentijdse toets kun je zien als een voorproef op het echte praktijkexamen. De tussentijdse toets duurt even lang als het definitieve examen en wordt ook afgenomen door een examinator van het CBR. Voordeel van een tussentijdse toets is dat je alvast kunt wennen aan de wijze waarop het praktijk examen afgenomen wordt en je kunt zelfs vrijstelling verdienen voor het onderdeel bijzondere manoeuvres op het eerstvolgende praktijk examen! Voorwaarde voor een tussentijdse toets is dat je in bezit bent van een theoriecertificaat

Tarieven en lespakketten autorijles schakel

Bij Regio Rijschool kun je voor het volgen van je rijopleiding kiezen voor het nemen van losse lessen of uit verschillende soorten lespakketten afgestemd op jouw wensen.

Losse Lessen

Losse les
60 minuten
€ 63
Praktijkexamen
55 minuten
€ 270
Tussentijdse toets
55 minuten
€ 215
Gezondheidsverklaring*
*alleen bij 1e keer praktijkexamen
€ 44,50

Lespakketten

Betaling van een pakket in termijnen is ook mogelijk.

Pakket A + examen
30 lessen van 60 min.
€ 2105
Pakket B + examen
35 lessen van 60 min.
€ 2410
Pakket C + examen
40 lessen van 60 min.
€ 2715

Lespakketten met TTT*

Pakket A + examen + TTT
30 lessen van 60 min.
€ 2305
Pakket B + examen + TTT
35 lessen van 60 min.
€ 2610
Pakket C + examen + TTT
40 lessen van 60 min.
€ 2915

*Tussentijdse toets